Új hozzászólás Aktív témák

  • PBA

    aktív tag

    válasz dchard #93996 üzenetére

    A Digi sok külföldi irányba már régóta gyenge, és lassan egyre inkább romlik. Oké, hogy olcsó szolgáltató, de ez már súrolja azt az alsó határt, amire azt mondom, hogy kösz, de kenjétek a hajatokra. Nyilván nem csak megvásárolni kellett volna az Invitelt az ügyfelekkel, hanem ennek megfelelően bővíteni a peeringeket is, csak az ugye nem olcsó. Közben zajlik az FTTB-FTTH átállás is, az is növeli a terhelést.

    Nekem backupnak van Telekom koaxom, ott sem minden napsütéses, de hogy a legtöbb külföldi irányban a koax elveri a Digis optikát, az azért eléggé vicces. És még árban sem drágább.

    Úgyhogy elmegy a Digi a román nénikéjébe, egy ruppótlan olcsójános szolgáltatássá degradálódott, és abszolút megérdemli a negatív "szőröstalpú béna román szolgáltató" jelzőt. Hála istennek a napokban megszabadultam az utolsó Digis teszt SIM-től is, decemberben ugyan beállítottam, hogy a kettőből egyiket sem kérem, de ők úgy gondolták, egy maradjon már mégis. Külön hercehurca volt lemondani, személyesen be kellett mászni, és egy órát szarakodni vele. Az ügyfélszolgálat bénázása mindennek a netovábbja volt.

    Nem tudom mi lesz így, hogy esetleg megveszik a tudjukik, az a csapat sem a szívem csücske, de talán ez a szarrágás, hogy nem költenek minimális szinten sem az infrastruktúrára, ez esetleg javulhat. Megvárom, aztán ha nem, akkor köszi, de ennyi, mint ahogy a SIM kártyákkal is történt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák