Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz orbano #5300 üzenetére

    Szerintem egész jó gyakorlókép csak az ilyen gyakorlóképeket nem nagyon érdemes szubjektíven véleményezni mert nincs igazi céljuk a gyakorláson kívül. Nem látom, hogy meg akartál volna mutatni valamit a képpel és véleményezni lehetne, hogy az én szememben ez mennyire sikerült. Nem "szerintem" kérdése, hogy egyenes lett, éles lett, harmadolási szabályokhoz igazodtál, van hamis téma stb. Talán annyit, hogy én túlzsúfoltnak érzem. Ha alap kompozíciót akarsz létrehozni akkor egyszerűbbnek kell lennie, ez az az eset amikor a kevesebb több.
    Kezdésnek jóez, csak majd később ne felejts el valamit kezdeni azokkal a dolgokkal amiket megtanultál. Kell, hogy legyen valami célja a technika megtanulásának, mondjuk az, hogy szépen-jól tudjuk megmutatni amire gondoltunk, ne akkor kelljen kitalálni az alapokat amikor már a jelenet van. De a technika még nem a fotózás csak kell hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Aktív témák