Új hozzászólás Aktív témák

  • vorosmarti

    senior tag

    válasz Yodamest #4868 üzenetére

    Ezt a mindenek felett álló, űber ultimate egyértelműen legjobb mimicet egyszerűen kivenném a játékból. Soha nem jó az ha van egy adott eszköz, fegyver, build akármi egy játékban ami egyértelműen mindenek felett áll, nem jó mehanika.

    Ezt azért gondolod így, mert eszedbe sem jut, hogy vannak bénább játékosok (mint pl. én), akiknek jól jön a segítség. Sztem egyértelműen azért került bele ennyi újdonság (értsd: könnyítés) a DS-ekhez képest, hogy szélesebb tömegek számára is vonzó legyen. Van akinek a játék nem kifejezetten azért kell, hogy a munka után is legyen aki/ami halálra szop@ssa, hanem egyszerűen szórakozni akar. Én személy szerint csak pislogtam, hogy mennyi ufo ír ide a topic-ba, hogy Malenia minden segítség nélkül másodikra meglett, meg hogy a mezei boss-ok nem jelentenek kihívást. Aki gyengébb képességű, az túlszintez és/vagy igénybe veszi az ilyen-olyan segítséget. Sztem nincs ezzel semi baj, akinek a cumi kell folyamatosan, az úgyis meg fogja találni a nehezítést, másik build-el, egyebekkel...

    Ami a longhorn-okat illeti, lehet hogy 2% az esélye hogy dobja a buborékfejű, de érdekes módon nekem is dobott egy órányi farmolás után vagy 3-at.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák