Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    válasz atala #8215 üzenetére

    Nem akarom elkiabálni, de most jónak látszik.
    Az agyvérzés kerülgetett már. A nyomtatok egyre rosszabbak voltak, egyre jobban csíkozott a nyomtató. Kivettem a patronokat, eltoltam a fejet. Meglepetésemre az új nyomtatónál a fejlehúzó gumi tiszta tinta volt, mellette a szivacs is láthatóan nyelt eleget, hátul már kis pacák látszottak, a patronok alatt a tüskéken rászáradt tinta. Nagyon óvatosan megtisztogattam mindent, majd összeraktam. Próbanyomat. Még rosszabb... Fejtisztítás.
    Láss csodát, jó az ábra. Azóta kinyomtam néhány lapot, most nem tűnik rossznak. Bár, hogy őszinte legyek, elégedett nem vagyok. Ok, egyelőre csak mobilról, iPrintből, de a képek minősége fényévekre van a régi Canon IP4000 nyomtatómtól, pedig azt a lehető legolcsóbb utángyártott patronokkal használtam, csak most már kínlódás volt vele a nyomtatás, mert állandóan zárt ajtóra panaszkodott. Csodálkozom kicsit. Ennyit tudna az Epson? Egyelőre nem győzött meg. Még rajta a fólia, őszintén szólva gondolkodom, hogy visszapostázom.
    Főleg az új nyomtatóval való szenvedés nem hiányzott, CISS ide vagy oda.
    Az se szimpatikus, hogy 10x15-ös papírra, ilyen beállítással borderless módban nem nyom borderlesst. A jobb oldalon és alul fehér sáv marad. Ez megint mi? Mert erre nem találtam beállítást a nyomtatón vagy a mobilos alkalmazásban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák