Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    Død snø Norvég, 2009

    Nagy volt a hypeja, sok helyen jónak mondták... hát, viccesnek nem vicces, bár nem veszi magát mindenhol komolyan. látszik, hogy a készítők rá voltak kattanva a horrorra, de főleg Peter Jackson és Sam Raimi korai munkáira. de ettől és a temérdek filmes utalástól, nameg a geek szereplőktől még a film nem lesz jó. alapvetően nem stimmel a tempója, a karakterek kapcsolatát próbálja vázolni, de ez vagy marad vázolás szintjén, vagy nem használja ki a lehetőségeket. a színészi játék oké, de semmi extra, a sztori vállalható, de nem jó, a fényképezés és a táj szép, de valahogy nem áll össze egy egésszé.

    5/10, ajánlott helyette kb az összes film, amit megemlítenek benne:DDD avagy a Braindead (Hullajó, 8/10), az April Fool's Day (Magyarországon kevésbé ismert de eszméletlen mindfuck, horrorrajongóknak mindenképpen ajánlott, 8/10) , az Evil Dead 2 (na ezt még nem láttam, de ismerősök elmondásai alapján szintén remek), meg a Péntek 13 (6/10, ez mondjuk megöregedett, helyette akkor már inkább a Psycho -10/10- és a Halloween -10/10-). ha meg északi horror, akkor marad a svéd Låt den rätte komma in/Let me in (9/10) és a finn Sauna (9/10).

    apropó: Antichristet és Martyrst látta már innen valaki? illetve európai horrorok közül még miket érdemes megnézni az ifjabbak közül?

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Aktív témák