Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    We Bought a Zoo (Az igazi kaland - hurrá magyar fordítás) 9/10
    1080p, dts, english

    Közvetlen a Seven Pounds után egy nappal néztem, akarva akaratlanul is összehasonlítgattam. A filmeket nem nagyon lehetett, az érzéseimet inkább. Azt is nagyon szeretem, kapott egy erős 8-ast ugye, ennek fényében ennek a pontján sokáig gondolkodtam. Azt hiszem ezt a pontot bátran meg merem adni neki: _nekem_nagyon_nagyon_tetszett_.

    A történet alapja ismerős, de rendben volt, viszont a ráépített mese nagyon jól össze volt rakva. Hibába kerestem, nem igazán találtam benne hibát, nem tudtam kikezdeni. Nagyon élveztem :) Egyedül is akár, de barátnővel/családdal szuper.

    témaváltás

    American Reunion alias Pite 4
    euro(végre megint 1es terem)

    Hát, ja :D Akinek nem tetszett, azt én nem tudom hova rakni, egy az egyben hozta azt, amit vártam. Ugyanaz a feeling, ugyanaz a Stifler, illetőleg szerintem a poénok is teljesen rendben voltak, összességében egyáltalán nem éreztem erőltetettnek. Királyul megcsinálták, aki szerette az elődöket, annak papíron imádnia kéne. Pontozni ilyet nem illik, mert ezt a szennykupacot én veszettül imádom, szóval egy Pite 4 - 10/10 azért durván nézne ki, így ezt kihagyom :D A lényeg az, hogy ugyanolyan, ugyanolyan jó, ugyanolyan elborult, ugyanolyan szar, ugyanannyira imádom. Jól sikerült!

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák