Aktív témák

  • rétisün

    veterán

    válasz #54715584 #46054 üzenetére

    azt én is láttam, ott még nem pörgettem bele :DDD

    (#46055) Kassadin: pont ilyen volt pl. a "road" (haver elmondása szerint, én nem láttam) abban sem derül ki semmi, egyszer csak ott az egész föld, meghalt majdnem mindenki....

    na de Divide: végül is a film cslekménye szempontjából ezek majdhogynem mellékes dolgok, de én is jobban szeretem, ha valami háttérinfót tudatnak a nézővel is.

    a keleti fazon éppenséggel lehetett az amcsi hadsereg/járványügy/katasztrófavédelm/akármi embere is, ez még nem bizonyítja, hogy tényleg keletiek dobták a bombákat.
    persze ha így kiépítettek valakik egy labort, akkor vagy teljesen megszűnt az amcsi ellenállás, vagy az amcsik keze van a dologban, az is lehet, hogy miután elült az egész, akkor kezdték (már az amcsik) felkutatni a túlélőket, valószínűleg nem simán atom lehetett a dologban, ha a kislányt elvitték, és valamifajta vizsgálatokat végeztek rajta.
    mondjuk az nem rémlik, hogy amikor a srác felment, a laborban angol feliratok voltak-e (ha látszottak feliratok) mert ugya ha mégis valami keletiek voltak, ők valószínűlg nem angolul irogatják a cetliket

    [ Szerkesztve ]

    war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

Aktív témák