Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz hoffman_ #46804 üzenetére

    kommentek közé beírtam szerény angol tudásommal (szoktak küldeni időnként emailt, hogy értékeljem a megvásárolt cuccokat és 100fontot nyerhetek, amit náluk elverhetek... ez van még kinézve, de 15fontnál többet nem akaródzok költeni)

    #46805: azért szerintem annyira nem szörnyű... mindenesetre érdekes az egész alapkoncepció, de sokadik nézésnél már bevette a gyomrom... főleg, hogy director's cut-ban néztem és akkor esett le, hogy addig csak a moziváltozatot láttam, ez meg bőven tett hozzá... nem ér fel nálam a 2. részhez és inkább egy klisés akcióhorror-ba kezdett átmenni az egész, viszont az alien-ek megvalósítása perfektül sikerült... nagyon várom, hogy mit hoznak ki a prometheus-ból (addig csak barátnőt kell rávennem a mozira: távol állnak tőle az alien-filmek, de ha már önszántából meccset is nézett velem, semmi sem lehetetlen ;] )

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Aktív témák