Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz mondomén #47140 üzenetére

    Az első részben még lekötött az újdonsága, ahogy megismerkedtem a játékszabályokkal és kitaláltam a megoldást a szereplőkkel együtt. Volt benne némi rejtély és rejtvény.

    A második rész modernebb és ötletesebb volt. Nem is igazán sikerült felfogni hogy működhet egy hiperkocka, szóval rávett, hogy végig figyeljek, és mellé még látványos is volt, így még ez is végig lekötött. (Bár a végén maradt nekem egy kis plot hole, de sebaj, illetve lehet hogy volt egzakt 4D megoldás, csak én nem láttam...)

    Ma néztem a 3. részt: Cube Zero, de szerintem ez már kidobott idő volt. Idióta hihetetlen karakterek egy semmilyen környezetben. Újat nem adott, a titokzatosságot olcsón lerombolta... Nekem ez olyan volt mint egy '70-es évekbeli film olcsó remake-je a '90-es évekből (Agyba ültetett CHIP-ekkel irányított szuper-köz-katona, aki tűzön-vízen átmegy miután 3x eltörték a gyanák -> na hagyj békén kérlek... ; Meg az a nyers áramkörre gépelés is nagyon kezdetleges sci-fy ötlet, valamikor az én születésem előtt lehetett volna "menő" és még hosszan sorolhatnám naphosszat mennyi sz@r volt a levesben).

    Tömören talán celluloidhulladéknak is nevezhetném.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák