Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz mondomén #47150 üzenetére

    A Tron-t konkrétan megnéztem pár hónappal a Tron Legacy megjelenése előtt.
    Van benne olyan, ami mai hozzáállással bugyutának tűnik (mert ami nekik még tudományos fantasztikum volt, az nekünk részben már nyers tudomány, illetve a fantasztikum terén is más már a divat...) és a mai CGI-hoz szokott szemnek a külső sem értékelhető már, de összességében azért még élvezhető volt, nem bántam meg. ;)

    Sőt, a Legacy-t megbántam, hogy csak amiatt képes voltam két órán át a fejemen tartani az LCD szemcsit. Kb. addigra kezdtem megunni a viselését, mire végre átváltott IMAX méretarányba és tényleg megjött a térhatás is.
    A története kb. a nullához konvergált (még így is, hogy ismertem az előzményeket), de engem még a látvány sem annyira nyűgözött le (többek közt sokszor túl sötét volt, akár egyenesen fekete a képernyő 90%-a, pedig a 3D szemcsi miatt amúgy is sötét még a világos jelenet is, plusz erősen rángatták a kamerát, hátha beüt egy kis judder+crosstalk a 3D illúziónak...).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák