Aktív témák

  • mondomén

    őstag

    Safe House

    Ez nekem nagyon bejött. Nagyon tetszett, hogy volt súlya az akció jeleneteknek. A Bourne trilógia erre a legjobb példa, biztos mindenki látta már úgyhogy tudja mire gondolok.:)
    Nagyon sok akció filmmel az a bajom, hogy műnek hat az egész. Rosszul megkoreografált közelharcok, autók ütközésénél brutális robbanás gombafelhő meg mit tudom én, komolytalan hangeffektek (minden ütés,rúgás, robbanás, lövés ugyan azt a gagyi hangot kapja) és színészek akik nem merik magukat rendesen odatenni egy-egy jelenet kedvéért. Véleményem szerint ezeket a hibákat itt most ügyesen kikerülték.

    Az viszont tény, hogy nagyon kellett bele Denzel, kicsit elfogult vagyok a palival kapcsolatban (értsd imádom):D, de ide mindenféle képen kellett egy ilyen kaliberű színész. Reynolds-al semmi bajom, bírom a srácot, a Buried például kifejezetten tetszett tőle, itt is hozta amit kell.

    A történet egyébként egyszerű mint a lejtő, nem nehéz kitalálni ki a hunyó... Van pár unalmas és béna része, de ezektől függetlenül nagyon jó kis akció film lett belőle.

Aktív témák