Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Star Trek - The Motion Picture

    Hiszti és SPOILER ON

    WTF is this shit? Ez komoly, hogy így kezdték a nagy mozis karriert? Meg sem közelíti a sorozatok hangulatát vagy az első Alien filmet ugyanebben az évben, persze az nem is CGI-re épült. Ráadásul akkor már 13 éve volt az első rész a sorozatból, miért kellett változtatni dolgokon?
    De hogy Kirk kapitány egy köcsög, akinek low EQ-ja van és alkalmatlan az emberi kapcsolatokra, majd a film végére már mutat egy kis fejlődést? Istenem mindig is gyűlöltem a 80-as évek ilyen filmjeit, amikor egy faszkalapot állítanak be úgy, hogy még neki van szüksége segítségre és ő az áldozat. És ezt eljátszották a Star Trekben, hát ez valami hatalmas csalódás volt :(

    Az Enterprise indulási jelenete dettó ugyanaz, mint a 2. részben, csak kicsit rövidebben, még az integető asztronauta is ugyanaz. Nem is értem mit röpködött az mindenhol az első fél órában több helyszínen. Bár még az volt a legszórakoztatóbb.

    A második rész már fokokkal jobb volt, sokkal jobban élveztem és értékeltem. Ezt a szart meg kilőttem felénél, miután beletekertem még a végébe egy kicsit.
    Bár sajnos így nem tudom meg mi lett Mr. Decker-el, de sebaj.

    Ja és ezek a ruhák, amiket viseltek. Némelyik egész jó volt, de hogy minden pasinál ott volt a kis fézer... :DDD

    Szóval most csak szomorúan csóválom a kis fejemet és belekezdek a 3. részbe, ami remélem továbbra is fejlődést mutat. Alig várom már, hogy eljussak Picard kapitányig.

Aktív témák