Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz Viszlát #50139 üzenetére

    Nekem eleve nem voltak komoly elvárásaim a filmmel kapcsolatban, így nem is csalódtam miután megnéztem. Nem lett jó film. Egyszer nézős, hamar felejtős.

    Mondjuk amikor káromkodott azért bennem is megmozdult valami. :D

    Spoiler!

    Szerintem ott hibázták el a filmet hogy valami nagyot akartak alkotni és ezért túl sok mindent zsúfoltak bele ami nem állt össze egy egésszé hanem egy katyvasz lett.
    Dráma, humor, összetört lelkek. Mindegyik elég felszínesen volt jelen filmben és nem tudta bevonni a nézőt a mesevilágba.
    Szerintem sokkal jobb lett volna ha inkább egy dologra koncentrálnak. Nem kellett volna ennyi drámai szál bele. Kisfiú+anyja szelleme, elcseszett tinilány, összetört szívű boszorkány, lelkisérült vámpír és a családi tragédiái, a szellemlátó dada akit eldobtak a szülei. Az ember azt sem tudja hova kapja a fejét. Emiatt jelentéktelenné válnak.
    A humor pedig nem lett az igazi. Egyrészt nem is illett ennyi dráma mellé ez a stílus másrészt legtöbbször szimplán nem is volt vicces.

    Ellenpéldaként tudom ajánlani a Távkapcsot ahol szerintem remek humor van jelen és sokkal megrázóbb drámai történet. Minden téren köröket ver erre a filmre.

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Aktív témák