Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz sajby #79609 üzenetére

    Ezen a 40%-kal csökkentett áron lett kb. alternatíva a Peak Pro. Bár akkor is talán csak azoknak, akiknek jelenleg is valamilyen Suuntojuk van. Platformot váltani nem biztos, hogy érdemes, de ugyanez igaz a másik irányból is, tehát egy régebbi Garmint lecserélni erre... hát, nem hiszem. Ez az ársáv most nagyjából a FR 255, ugye? Legalábbis a sima Peak Pro áráért van az, a Coros Apex 2 meg a titános Peak Pro áráért kapható.
    Amúgy a mobilappja talán a Suuntonak a legátláthatóbb, leglogikusabban felépített. És a dokkolós-mágneses töltőjét is irigylem. Mert hogy egy 300+ ezer Ft-os óránál ezzel a lötyögős kábellel kelljen sz.rakodni...

    (#79610) Chuck Norris: szerintem csak ha szükség van a brutál üzemidejére. Amúgy én lehet inkább egy Pace 2-t ajánlanék ugyanennyiért. A 9 Baronak egyik szenzorától sem voltam elájulva. És a legújabb frissítéssel már a Pace 2 is tud navigálni, tehát maradt egyetlen előnynek az üzemidő a 9 Baro javára. Meg persze a masszívabb felépítés, ha szempont. Valljuk be, a Pace 2 talán még a Forerunnereknél is játékórásabb kinézetű.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák