Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz Laraxior #10036 üzenetére

    ha össze lesz rakva a szendvics, azonnal keress, mert lenne pár konkrét szempontom, amit meg kéne nézni, és nekem nagy segítség a jövőre nézve.

    az is izgalmas lesz, ha a hr03 nem kap ventit, és a ninja-n emeled cask a fordulatot. hogy az hogy javít a hőfokon. mert ez tudná modellezni az én elképzelt egyik variációmat. ahol a kisebbik bordával remdelkező blokkja kerülne a gpu-hoz közelebb.
    tehát: hr03 alulra. majd az accelero blokkja felülre a nagy bordákkal. csak félek, hogy ennek nem sok értelme, mert a több hőt az alsó blokk tudná elvinni a sokkal kisebb felületre. és a tizensokilós bordatömeg a másodlagos hőt kapná csak meg.
    de ezt a fent említett módon lehetne lemodellezni. tehát hr03 passzívan, és a ninja-ra tett venit fordulatának változtatásával néznéd a gpu hőfokváltozását. sajnos valszeg a hr03 bordák izzani fognak,a ninja meg langyos lesz, közben a gpu 80 fok....

    ténykeg kár ez a 200 km. ha megjön a riser, tudnánk kisérletzni... :(((

    Qru
    kszönöm, világos. :R
    amikor a utoljára a kérdéssel szenvedtem, (az említett ramcsere előtt), asszem pont a shift1 volt, ami el sem indult unistall után. annak szükséges.
    fura jelenség volt, pár mp-re kimerevedett a kép, majd amikor visszajött, már az árokban voltam.
    de ezt csak a win7 alatt, és csak azzal a kingston rampárral csinálta. sem azelőtt, sem azután...

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák