Új hozzászólás Aktív témák

  • Pala

    veterán

    válasz Recon666 #15081 üzenetére

    Amúgy jól...jobban, mint az ezelőtti 480SLI-m. :D Illetve 3DMarkban nem, ebben a Stalker tesztben meg hozzád képest el vagyok maradva, de ezt leszámítva minden tökéletesen fut. És a hőmérsékletek is jók, csak be kellett lőni Afterburnerben a ventivezérlést, mert alapjáraton úgy volt, hogy még terhelés alatt se nagyon akarta 50% fölé vinni, ekkor meg 80 fok fölé melegedett. Beállítottam egy görbét, hogy ahány fokos a gpu, annyi százalékon tekerjen a venti, és így 70 fok alatt megáll többnyire. :K

    Ami fura, hogy két tökfekete kártyát kaptam, még matrica sincs rajtuk, mintha most futottak volna le a gyártószalagról. Illetve egy aprócska PNY logó befigyel a ventin, de amúgy semmi. Ja és tök különös, hogy a felső kártya hűvösebb, mint az alsó (!?). :D Pedig a felsőnek még az alapfesze is magasabb kicsivel (962mV vs. 925mV).

    Jah, én augusztusi drivert használok. Ki fogom próbálni az újabbat, de igazából nem hiszem, hogy ez befolyásolná, kétlem, hogy pont idén októberben erre az ezeréves Stalker benchmarkra optimalizálnának. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák