Új hozzászólás Aktív témák

  • raus

    aktív tag

    válasz Abu85 #7500 üzenetére

    Sziasztok tegnap vettem egy ASUS GTX470-et. A konfigomat latjatok a profilomnal. Eddig egy 8800GTS 512-öm volt masszivan huzva amin 1db 6pines tapcsati van. A GTX470-en pedig 2db 6-os tapcsati van ugye. A tapom egy FSP Epsilon 700wattos amin 2db 6pines PCI Express tapcsati van.

    Eltavolitottam a 8800GTS driveret a physics-et es minden nv dolgot aztan a driver cleaner.net progival is tisztaztam az nv dolgokat a gepböl.

    Kartya ki es uj kartya be, mindket tapcsatit radugtam, gyönyörüen bootolt, a win feismerte, leszedtem es installaltam a legfrissebb whql-es drivert a 258.96-ot frissitettem a directX-et is a win oldalarol.
    Tehat egy clean installt csinaltam a VGA-nak

    Minden ok lenne de ha elinditom a Crysis-s betöltenem a mentest es befagy beall meg a menüben. ctlr+alt+del es a win asztal bejön de latom hogy alkalmazashiba a Crysis-szal kilöhetem es minden ok tovabb 2D-ben a win asztalon. Ilyen problema nem merült fel a 8800GTS-sel pedig azt masszivan huztam mindig. Illetve ha 800-on jarattam a GPU-t akkor kidobott az asztalra vagy ujraindult, de a 750-780MHz mindig stabil volt. Ha a Crysis Benchmark Tool-t inditom el a benchmark_gpu timedemo mapon azokkal a beallitasokkal amivel jatszottam eddig a 8800GTS-sel akkor tölt es bevillan a kepsor ahogy az egböl a kamera elindul lefele az öböl fele tudjatok, de azonnal feketeseg es ujraindul a gep. A Farcry alatt is ujraindul a gep. A Furmark alatt is. Semmi kekhalal, vagy üzenet vagy valami csak random ujraindulas aztan bootol ujra siman. Nekem egyertelmünek tünik hogy nem kap eleg tapot a GTX470-es. Ahogy elkezd szivni a tapbol ujraindul.Komolyan lehet hogy nem eleg a meglevö hardvereim melle beteve a GTX470-est a 700Wattos tap? FSP a tapom tehat jo minösegü de nem high end. Nem huzom a karit de kiprobaltam :) es a Smartdoctorban default 1V Vcore mellett megy 707/1400/3548 -at, többet nem enged a Smartdoctor.

    Valami ötlet? Szerintetek mi lehet ez. Ha a vga lenne rossz akkor nem bootolna es nem is indulna el semmi 3D-ben nem? Segitsetek :U

Új hozzászólás Aktív témák