Új hozzászólás Aktív témák

  • Cybertrone

    veterán

    válasz #15779328 #8160 üzenetére

    Mester, figy lehet arra a fasza kis asusra is vizet lökni nem kell oda csak eVGA(mondom ezt eVGA tulajként...)
    Beszélni kell a vízhűtés topikban pár emberrel és beszerzik amit szeretnél! Kis hazánkban nem oly elterjedt a csúcsalaplapok vizezése mint pl németben!
    Pár ember akiket szíves figyelmedbe ajánlok:
    OC, Tody 56!
    Van bazárjuk is, de legeyszerűbb ha írsz nekik egy privátot, és beleírod hogy mondjuk a supercomputerre szeretnél, egy full cover blokkot, és a procira egy normális 1366-os blokkot, a vgak-ra pedig 3db sli képes vizeblokkot! Hidd el beszerzik, és a többi kellékben is állnak rendelkezésedre, tanácsot is adnak!
    Nem nagykéűség ha kimondjuk van pénz rá hisz láttuk milyen zsugával gurítod esténként a kedvenc gameket! Csak el kell szánni magadat, és akkor összejön a cucc!
    6magos i7-et én még nem vennék, max akkor hogyha kijön az uj intel cucc, akkor jobban megéri majd, most kicsit meghuzibálod és örülsz!
    Szvsz a hőmérsékleteid is drasztikusan csökkenni fogna vízzel, és a 70 fokot sem fogják nyldosni a vga-k, persze normális radiátorral, a cpu is meghálálja a vizet kicsit kevesebb fesszel is megy mint léggel, és stabilitás tesztekben lejjeb megy a max hőmérséklet 10-15fokkal is!
    Remélem tudtam segíteni, maximális tiszteletem! :R

    Cyberpunk:
    Az alaplap vizezése nem hülyeség, nem ritkán a classified északi hídja is nyaldossa a 65-70 fokot, és ez sajnos lehet igaz a többi felső kategóriás alaplapra, minek mennyen neki 65fokon a cucc ha mehet 40-en is... :U :R

    [ Szerkesztve ]

    "Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

Új hozzászólás Aktív témák