Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Shingen #116154 üzenetére

    Nincs mire büszkének lennem még. Egyelőre az a cél, hogy megtanuljak bánni is a súlyokkal, kicsit formásodjak, koncentráljak a hiányosságaimra (váll-tricepsz, savasodás és fáradás tűrése). Nyárra meg lepucoljuk a zsírt rendesen, addig is próbálok nem behízni. Ezzel az étrenddel nem is fogok.

    Ma egyébként nagyon fasza volt a mellezés.
    - Fekvenyomás: 80-90-100-110 kg 10-8-6-4 ismétlések (egyik se ment el bukásig, az utolsó sorozatban még ment volna 1-2 ismétlés)
    - Döntött pados gépes nyomás és pecdeck gép szuperszett (112,5-64 kg 10 ismétlések)
    - Bodymasters mellgép és Bodymasters negatív szögbe állított tárogatógép szuperszett (nemtomhánykg, 80 volt a gépen, illetve 76 a tárogató gépen) 4*10
    - Áthúzás és plank szuperszett (36 kg 4*10 és 1 perces tartások)

    Mindegyiket úgy csináltam, hogy 3 másodperces negatív szakaszok, alul 1 másodperc tartás, a tőlem telhető legrobbanékonyabb pozitív szakasz és ráfeszítve 1 másodperc tartás megint. Sokkal jobban éreztem ezt most így, mintha erőltetném a nagy súlyos szériákat, illetve úgy durrantak a mellizmaim, mint még soha. Nem vitte el a vállam a terhelést, nem csaltam bele sehol, szóval fasza volt na. Azt hiszem, hogy valami ilyesmi egy normális mell edzés. :)

    Arról nem is beszélve, hogy most másfél órába belefért egy 6 gyakorlatos mell edzés, 1 törzs gyakorlat és fél óra kardió. Máskor ez minimum 2-2,5 óra, mert a bután nagy súlyok miatt sokat kell pihenni.

    _______________________________________________

    (#116158) GoTReX
    Nem kell hozzá, én gimiben nyelvvizsgáztam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák