Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Woodslave #179450 üzenetére

    Az a baj, hogy mindenhonnan az ennek, ebből élő jön szemben filmben, sorozatban újságban, influenszereknél. És hát aki ebből él az nem akar lekerülni a címplapról, filmből mert ő nem koxolt. Nem akar emiatt nézettséget veszteni. Hülye pl de elgondolkodtató, hogy ha ezen múlna a fenti itt ki mondana le csak annyi pénzről mit amit egy nézetebb yts influenszereknek bejön (évi 50-100milla) vagy inkább tolna (még) egy-két kúrát. Hát 50-100milláért én is elgondolkodnék rajtja... de nem sokat.
    És ezt látjuk. És ez már lejött lokál magyar B megyeszékhely vonalra is és a 18-30évesen a férfiakat annyira nem érdekli milyen a risk/reward és tolják. ÉS egy éven belűl durvában néznek ki mint akinek jobb a genetikája és 6éve ennek él. Amire a 6éve ennek élő is rápróbál...
    És pl hányan készülnek (így) a nyárra. Abban az 1hónapban néznek ki úgy. És ezt látja a 18-20...éves. ÉS hiába magyarázod egy 16-25éves titánnak, hogy ennek azért vannak erősen árnyoldalai is.
    És akkor ez a 16-25-30éves fiú vonal de a 16-25-30éves lányok is ezt látják filmben, sorozatban, infulenszernél, soundon.... És akkor itt bele lehetne kezdeni egy másik hosszú témába.
    És...
    csak kibluggyant.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák