Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Rivaul #68848 üzenetére

    Itt az a gond hogy néha az egész topik egy paradoxon.
    Azt leszögezem már most hogy nem érzem magam félistennek, nem vagyok elszállva a külsőmtől. Vannak emberek akik jóval több évet és munkát beletettek egy sokkal jobb fizikumba. Soha nem is mondtam olyat amivel a saját eredményemet magasztalnám.
    Ugyanakkor nyilván büszke vagyok arra amit eddig beletettem munkát és elértem. Most hagyjuk a topikban folyó álszerénységet hogy mindenki szarozza magát, meg a szomszéd Mari nénit is izmosabbnak látja. Nyilván mindenkiben megvan egy szintű elismerés saját maga felé, de megmaradunk a földön mert ez lenne az egészséges személyiség.
    Én raktam be képet, pontosan mindig ugyanazt fogom leírni minden kérdésre teljes meggyőződéssel amit az eddigi utamon végigcsináltam, tapasztaltam, tanultam. Nem gondolom azt hogy nekem van mindig igazam mindenben, de amiről most ment a vita az alapjaiban mond ellent amit eddig csináltam, amit a legtöbb testépítéssel kapcsolatos oldal alapelvként lehoz. Ráadásul már eleve azt hülyeségnek tartom hogy valaki heti 7 edzést csináljon hosszútávon hogy mindent többször leedzen, mert a kutyának nincs kedve állandóan edzeni. Azért nyírjuk ki az izmot amennyire lehet egy edzésen hogy a minél nagyobb sérüléssel növekedésre bírjuk. Lehet hogy valaki 48 óra alatt regenerálódik, és lenyom még egy edzést de kinek van erre ideje? Hatékonyság maximalizálás az egész, ha testépítés a cél. Ha meg valaki szeret edzeni és ráér heti 16-szor terembe járni hát csinálja. Én gyűlölöm még a gondolatát is hogy heti 4 alkalomnál többet a teremben töltsek.
    Lehet hogy ellentmondást nem tűrőnek tűnik amit az alap dolgokkal kapcsolatban írok, de milyen ember az aki bizonytalan a dolgában miközben halad előre?
    A paradoxon pedig az amikor jön a genetikázás, aztán pedig hogy mitől vagyok ennyire biztos magamban, vagy hogy nem mindenki az edzésben éli ki magát hogy csak a múltkori lábazós vitát említsem.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák