Új hozzászólás Aktív témák

  • Cassidey

    senior tag

    válasz Woodslave #75569 üzenetére

    Persze tudom, ilyenkor használja az ember az eszet.:) Például nem hiszem el, hogy leesik az izom, ezért merek böjtölni. De baromira nem értek egyet azzal, hogy hülye aki heti háromnál többször megy edzeni es nem huzodzkodast, deadliftet meg guggolast csinál es semmi mást. Kétlem, hogy ez lenne számomra az optimális edzés, es van aki szeret edzeni nem csak a szükséges rossz ahhoz, hogy jól nézzen ki. Azt sem hiszem, h borzasztóan tuledzenem magam heti ötször egy óra edzessel, ugyan mar. A lényeg, hogy ne kezdje el az ember az elveket kombinálni, például nem tolhatod egyszerre a paleot meg a magas szénhidrátot sok gyümölccsel.:D

    A masik elvem meg, h nem szivatom magam feleslegesen, se napi 6 csirkerizzsel, se 24 órás bojttel, mert ha szarul érzem magam közben nem éri meg, meg ha 5%-al optimálisabb lenne az eredmény elvileg..

    Meg egy, ha a fenekem akarom a leginkabb fejleszteni, logikus, h többet edzek ra. Mitől nőne jobban, ha meg kevesebbet edzenek? Ugyan mar. Norton legalabb egyetért ebben mondjuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák