Új hozzászólás Aktív témák

  • kNG

    senior tag

    Sziasztok!

    Aki látta már hogy írtam korábban az tudja, hogy anyagi okok miatt csak itthon tudok edzeni egyelőre! (a továbbiakat ezért írom)

    Lassan megveszem a +30kg súlyt, azzal már lesz 70, ami még mindig nem sok, de egyelőre elég lenne...a probléma az hogy lábra nem tudok annyira edzeni, így úgy döntöttem hogy az egykezes súlyzóval történő guggolást (goblet squats) helyettesíteném a hagyományossal, de csak annyi súllyal csinálnám amennyit vállból is ki tudok majd nyomni, mert nincs rackem...venni pedig nem akarok racket, mert nem tervezek sokáig itthon lakni, ez egy átmeneti megoldás!

    Ha csinálnék 4 szériát 20 ismétléssel (szériánként) 45-50kgmal (legyen ez egy elméleti határ, amit elérhetek) az érhetne valamit ha masszát szeretnék a lábamra? Tehát most nem állóképesség a cél, hanem izomtömeg növelése, és lábra csak így tudnám megoldani...

    Hálégnek a lábamon kívül minden mást meg tudok edzeni jól itthon, a láb a necces, mert ahhoz ugye kéne hosszú rúd, sok súly, és egy rack...

    Kaja rendben van, jelenleg még csak 140g fehérje (amit növelni fogok még + 1 adag kajával megfejelem 30-40g fehérjével), és 300g ch, 74kg vagyok 188 cm magas (1 hónapja kezdtem el újra edzeni korábbi csuklósérülés miatt).

    MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák