Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel2014

    addikt

    válasz NORBl #88331 üzenetére

    Sok mindentől függ ez de legfőbbként az edzéstől a táplálkozástól a szervezettől és a pihenéstől és a megfelelő fehérje beviteltől.

    Legyen az nagy súly vagy kicsi el kell érni a megfelelő izomstimulációt ez azt jelenti a hossz irányú izomrostokat meg kell szakítani , ekkor keletkezik az izomláz is , ekkor viszed be a fehérjét amik ezekben a rostokba épül be fokozatosan, és ez építi fel az izmot.

    Ha nincs megfelelő izomstimuláció nem fog nőni az izom , ha kell csinálj több ismétlést pl 10 12 őket kevesebb pihenővel pl szigorú 20 30 másodperc pihenővel.

    És még a vértoldulás miatt sokat számít milyen gyakorlatokat kombinálsz össze pl mell kar egy napon és a hát váll a másikon és a lábat külön napra tenni a legjobb. de itt minden szögből azt megmozgatva 4-5 gyakorlat izomcsoporttonként. Pl. Álva bicepsz, scottpad , kalapács, és egy koncentrált nonstop hozzá és ebből mind 10 eket

    Tricepsz: csigás lehuzás ruddal , csigás lehúzás kötéllel, homlokhoz engedés ruddal. és a végére valami nonstopp pl lórugás.

    Váll: nyakból nyomás, mellről nyomás. állig húzás, oldalt emelés, előre emelés,

    Hát : döntött törzsű evezés, huzodkodás ha megy, csigás lehuzás nyak mögé de lehet előre is , evezés, s egy non stop evezés egykezes súlyzóval.

    Lábnapra gugolás, lábfeltoló, lábhajlitás előre , lábhajlítás hátra, és vádli. ezt heti 2x

    [ Szerkesztve ]

    Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák