Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Va

    senior tag

    válasz mcs #5201 üzenetére

    20 éve küzdök ugyanezzel a problémával. MINDENT IS kipróbáltam, de semmi nem oldotta meg. Vegyél külső hangkártyát. Ez valamit segíteni fog. Ha sistereg, nem lesz rá megoldásod. Az elektromos hálózattal lehet gond. Költözz másik házba ahol nincs annyi zavar a hálózatban. Vicc nélkül. Ez nem PC és nem hangkártya hiba. Volt az évek alatt több PC-m, több hangkártyám, több százezres Studio monitorjaim is vannak és az otthoni lakásban minden sistereg és zúg. Még arra is besistereg a hang ha nem fut semmi csak megmozdítom az egeret. Folyton van egy alap sistergés ciripelés a magas sugárzókból, de ha elkezdek bármit csinálni akkor a HDD, és a videókártya elektromos zajai komplett sistergős szimfoniát játszik. És minél jobban feltekerem a hangerőt a hangfalakon annál jobban sistereg minden. A lakás minden pontján is kipróbáltam hátha máshol nem sistereg, de mindenhol.
    SB Live-ot majd SB Z-t használtam. Integrálttal fokozódik a sistergés.
    Van egy Focusrite külső hangkártyám, azzal egész kevés zaj van. Belső is jó lehet de akkor optikai csatikat kell használni, ott nem lesz zaj.

    Már azt is kipróbáltam hogy MINDEN elektromos dolgot kihúztam a lakásban a konnektorokból, még a kazánt, hűtőt is. Csak a hangfal volt bedugva. És így is sistergett. Valószínűleg rossz, gyenge vagy hibás az elektromos hálózat a házban illetve az egész bérházban.

    Vegyél külső hangkártyát csak az fog segíteni érdemlegesen a zaj problémádon.

Új hozzászólás Aktív témák