Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz fererencz89 #111570 üzenetére

    Ezt nem mondtam, teljesen az inverzét hozod annak, amiről szó van. És én sem hiszem, bár ha az egyetlen hangszer a zenében a dobkészlet, akkor előfordulhat és bizony vagy kitérsz hitedből, vagy hinni kezdesz. :D Ajánlom figyelmedbe az afrikai törzsi zenéket, ahol csávókám énekel 120-400 Hz között, meg a kezével két fadarabot összeütöget és helószia, semmi más, tehát a hangszerszegény zene nem ördögtől való dolog.

    Azt lehet kiolvasni, hogy nagyságrendileg 9-10k-tól letörsz masszívan, de ez már az a tartomány, ami lehet a telómikrofon is (nálam Honor 20 van, ez nem csinál ilyet, elég jó a mikrofonja), viszont addig én egyenesnek mondanám az eredményt, így elsőre. (Próbálva fejben simítani). Szóval nincs baj szvsz. Ha feltételezem, hogy 15-16k-ig hallasz, még érdemes lehet tornászni említett régión, hogy kerek legyen a sztori.

    Meghívnék valakit, aki rendesen beméri először a hangszórókat, utána meg szobát.

    Ha ott is minden rendben, akkor kezdenék felvételre gyanakodni és szimplán érzékeny vagy erre a jelenségre akkor.

    Black Wonderful Life slágere is egy szuper dal, de lent nem sok minden van. De attól még így kerek nekem.

    Szerintem minden EQ és korrekció ízlés dolga. Nem másnak zenélünk.. nem más fülére szabjuk a saját rendszerünket. Vannak olyan megoldások, ahol minden számhoz más EQ-görbét lehet rendelni, ha úgy tartja kedvünk, és így hallgatni végig órákat, napokat. 90 évesen, ha eljutsz addig, a legfontosabb úgyis az lesz, hogy lehetőleg egy svájci hiperzöld csúcstech kórházi ágyon legyél, csodálatosan kedves nővérkékkel, tehát itt és most ha egy zene EQ-val jön be, tessék úgy tolni, nekem vállvonós. :B ;)

    ozzy: jaaa dettó, anyám nem egy sarokban megbúvó típus, nagy olasz családozás volt most húsvétkor, uh. :((( :DDD

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák