Új hozzászólás Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    válasz Auratech #19141 üzenetére

    A vége kicsit más lett. Az onkyoTX- NR609 maradt. Kef C6LCR-center, 6db KefC1 sat, Kef C4 sub. Az első körben saját procijával korrigáltam. Aztán jött az ARC-1.
    Ragaszkodtam a házimozi erősítőhöz, mert többféle videoforrás is útban van és proji is lesz ráakasztva.
    A padló márvány, de az asztalok tömör fából vannak és a székek is párnásak. A hangkép szép diffúz. A tévedésből vett (lefelé elárazott) és túl vastag szigetelésű lila cat7-es kábel tökéletesen megfelel a célra.

    Az éttermi háttérzenéléshez a 7.1-re átkevert 24bites wma szolgál(64Gb) Az éjszakai üzemmód a legoptimálisabb alap. Ekkor a zene elfogadhatóan részletes marad kiegyenesített dinamika mellett is. A vágási freqi sugárzónként más, a helyzete függvényében, 60-90hz. Ezt csatornánként lehet állítani ezen az erősítőn. Ez nem gyakori 140-ért. A C4 a márványpadlón 70Hz-re vágva. Így nincs iránya a mélynek és majdnem mindenhol ott van..

    Az ARC-1 eredményeként a hangkép homogén lett és azért irányok is vannak. Szóval az étterem jellegét (kifőzde) olyan mértékben megüti jó értelemben, hogy nehéz leírni.
    Ja és hát netes rádiók jönnek a lanon. 192és felette kizárólag. Webes felületen ip-macadress alapon felprogramozva, ami kell.

    Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák