Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz #71562240 #53474 üzenetére

    Azért szerintem elég széles az a kör, akiknek egy AV-erősítő hangjánál azért magasabbak az igényeik, de azt a hangminőségromlást, amit a jelzett szolgáltatások beépítése jelentene, észre sem vennék.

    Persze, Nektek, audiofileknek nagyon magasak az igényeitek, olyasmit is meghallotok, amit a legtöbben, pl. én, soha a büdös életben nem.
    Az egész pontosan az ár/értékarányról szól. Szerintem sokaknak éppen az ilyen szolgáltatások beépítése jelentene nagyon jelentős hozzáadott értéket, amit boldogan ki is fizetnének, mondjuk +20-30e forintot egy 100e forint körüli erősítőnél, ami ugye egy érezhető szinttel jobban szól, mint a hasonló árú házimozik.
    A jelenlegi ismeretségi körömben két olyan emberke van, akik a valódi magas szintű hifit igénylik -- történetesen egy pár, az egyikük hangmérnök, a másikuk hangtechnikus.
    Vannak páran, akik egyáltalán nem hallgatnak zenét, illetve akiknek elég a legolcsóbb minihifi. A többség azonban ennél többet akar hangminőségben, jellemzően meg is fizeti a polgári középkategóriás készülékeket, viszont kényelmi szolgáltatást is várna a pénzéért, bár nem igényli a mozihangot -- mint én is.

    Na, jelenleg erre nem látok piaci kínálatot.

    Üdv: MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák