Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz BBéci #54216 üzenetére

    Már hogy kinek nem javasolsz semmit, ami hifivel kapcsolatos???? A T. Szakértőnek senki nem akar most tanácsot adni, bár ráférne. A barátom, aki összehozott egy tisztességes hifirendszert, pedig kényszerhelyzetben van. Ő nem akarja leváltani a Wharfedale-jeit, viszont már eddig is feszültség volt miattuk a családban, mert a feleségnek és más családtagoknak nem tetszettek, mert nagyok és nem passzolnak a szoba stílusához. (Ők egyébként tudtommal nem is hallgatnak zenét, ellenben elég komoly az érdekérvényesítő potenciáljuk családon belül -- ugye értitek, hogy mire gondolok.) Eddig pengeélen táncolt az egyensúly, amit a lakberendező picsa "szakvéleménye" ezt eldönteni látszik.
    Mindezt csak érdekességképpen írtam le, tanácsot kérve, hogy mégis mi lenne a legkevésbé fájdalmas megoldás -- amire választ nemigen kaptam.
    Írtam, hogy az érintett is tisztában van azzal, hogy egy polchangdoboz visszalépés lesz minőségben. Kénytelen bevállalni. Amire kíváncsiak lennénk az az, hogy mégis merre tovább.

    MaCS

    A történet egyébként elég érdekes. A cégnél korábban elég tisztességes, akár milliós év végi jutalmakat osztottak, egyébként nem érdemtelenül. A tavalyi év kicsit gyengébben sikerült, mint az előzőek, de még mindig messze jobban, mint amire számítottak -- éppen a dolgozók elvárhatóságon felüli áldozatos munkája kompenzálta objektív kedvezőtlen tényezők hatását, így lett volna ok az elismerésre a menedzsment részéről. Ehhez képest jött természetbeli juttatás formájában a Feng Shui (névleg 250e Ft egységáron! :Y), amit véletlen egybeesésként az egyik nagyvezér hozzátartozója nyújt -- a jelek szerint ugye igen méltányos áron és igen komoly felkészültséggel. :(
    Mindez most már publikus, botrány is lett belőle, de ez a hangdobozproblémán már nem javít.

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák