Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz #71562240 #54326 üzenetére

    Vannak érdekes, bonyolult, kívülállók számára nemigen érthető élethelyzetek. Ez most egy ilyen.
    Részleteket nem írhatok, eddig mehettem el anélkül, hogy túl sokat írnék egy családról.

    Sajnos kipróbálás, meghallgatás nélkül kell dönteni. Nem ésszerű, nem életszerű, de éppen ez van -- bár talán még nem egészen biztos. Ez egy nem hétköznapi család, nem hétköznapi emberekkel, és ettől függetlenül is nem hétköznapi problémákkal. Emellett az élettérben működik egy olyan szenvedély, ami csak komoly kompromisszumokkal űzhető egy helyen a hifivel -- és ennek a szenvedélynek éppen annyira elhivatott gyakorlói egyes családtagok, mint itt mondjuk Te a hifinek. Nekik a hangdobozok szükséges rosszként elviselendő berendezési tárgyak -- ahogy itt sokan az ő rajongva imádott tárgyaikat tartanátok annak.

    A lefektetett állódoboz kérdése az én bűnöm -- miután bő húsz éve a családi hangmérnök baráttól hallottam, hogy inkább egy sokkal olcsóbb kis kockát venni, mint egy jó állót lefektetni, én tanácsoltam, hogy az álló Wharfedale-ek lefektetése a polc tetejére nem feltétlenül jó ötlet, érdemes valamit nézni helyettük.

    A döntést még ma meg kell hozni, kipróbálás nélkül, vakon, süketen.

    Köszönettel: MaCS

    UI: A feleség meg itt nem az igazi főszereplő, legfeljebb egy fontos másodhegedűs. Amúgy nincs vele gond, lecserélése egy, akár több tevére mind érzelmi, mind funkcionális hiátust eredményezne.

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák