Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz bugizozi #14044 üzenetére

    Szia.
    A K&H Banknál engedik ezt, ha jól emlékszem (visszatérítés maximum régen havonta 3.000 Ft/kártya volt)

    Az Ersténél, ha több pénz van a Hk. számlán, mint a kereted, és úgy vásárolsz, akkor engedik, de arra az egész vásárlás összegére nem jár vissza 1% sem.

    Viszont elvileg minden banknál van egy visszatérítési limit havonta, így csak annyit érdemes átvezetni, amennyi után összesen járna is a visszatérítés, mert max. úgyis csak annyit kapnál vissza, amennyi az adott banknál a visszatérítési limit havonta. Budapest Banknál pl. havi max. 5,000 Ft.

    Egyébként a vásárlás fizetésénél még mindig van lehetőséged több kártyával is fizetni egy vásárlás végösszegét, mert nagyon sok helyen megoldható ez. Vagyis a Hk.-ás kártyás fizetést kiegészíteni FSzl-ás kártyás fizetéssel.

    Pl. ha van 450.000 Ft Hk kereted, de a pl. Tv ára 650.000 Ft, akkor már csak 50.000 Ft-ot érdemes átvezetned, mert a többi után úgysem kapnál visszatérítést, ha olyan banknál vagy ahol 1% jár vissza, és maximálva van pl. havi 5.000 Ft-ban a visszatérítés.

    Viszont, ha Erstés vagy, akkor 4% jár vissza pl. elektronikai áruházakban, ha azt választottad, és akkor meg megint más a matek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák