Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz Frawly #103395 üzenetére

    Az IC Graphitenak vannak előnyei és pár hátránya. Aki sokat cserélget annak rohadtul megéri, mert megspórol 15-30perc takarítást.
    Hőleadásra pont az az előnye amit írták, nem kell takarítani nem szárad ki, nagyon időt álló. Az eredményei minimálisan rosszabbak mint a legjobb ezüst pasztáké, illetve nyilván az ára is magasabb.
    Hátránya, hogy nagyon könnyen elszakadhat, ha mozgatod a hűtőt, mert begyűrődik. Szóval minding meg lesz az esélye, hogy kidobsz pár ezret az ablakon egy rossz mozdulattal.

    Azt mondanám, hogy mobil i5 és i7-re még ok, de ha már workstation(W/P) és van mellé egy baszott nagy GPU akkor sokkal inkább felsőkatos ezüst paszta(nyilván ésszel használva).

    Amúgy a Thermal Grizzly Carbonaut majdnem dupla olyan jó hővezetést kínál papíron mint a IC termék, az már lehet jó pár ezüst pasztát is elver, de rosszabb lesz minimálisan mint az MX4 és egyéb felső kategóriás paszták. Amennyire a teszteket néztem a IC tartósabb mint a TG termék, jóval könnyebben szakad.

    Én is sokat gondolkodtam rajta főleg a tartóssága miatt, de úgy, hogy van 3,5g Formula 5 és még 10g Silver 5 nem mostanában fogok váltani. :)

Új hozzászólás Aktív témák