Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Dr. Akula #119470 üzenetére

    A probléma, hogy akkor sem tudod cserélni, ha probléma adódna vele, vagy ha később modernebb darabra váltanál... És persze itt is többféle lehet benne, intelesen pl. Qualcomm® Wi-Fi® 6E NFA725A vagy Intel Wi-Fi 6E AX211, AMD-n ugyanez a Qualcomm vagy AMD Wi-Fi® 6E RZ616.
    Én a P14s G2-m egy Mediatek kártyával kaptam, majd szépen kicserélem a jól bevált AX210-re, nem vágyom tesztpilótáskodni. :)

    #119471 Tikakukac : "ezt mi anno még 120k-s szinten is megszóltuk"
    Amit viszont te is jól tudsz, hogy az akkori gépekben nem volt magnéziummal merevítve az alaplap, ami nagyon nem ugyanaz.

    "Az üzleti notebooknak ugyanis ez az első, egyben egyik legfontosabb ismérve ami megkülönbözteti a konzumer haverjaitól"
    Egy időben többnyire így volt. Manapság viszont (nem csak a Lenovo-nál) azért ez árnyalódott.

    "a te saját preferenciádat leküldted a mélybe és neked jó"
    Nem mondom, hogy jó, sehol nem írtam ilyet. :N De nem fogok egy csigalassú, tégla nehézségű 10 éves géppel dolgozni csak azért, mert az még masszív volt. És mint írtam, más gyártóknál csak rosszabb alternatívákat találtam modern gépre. Na, ilyenkor mi van? :W

    "ha kiveszik a csokiból a fele kakaót és holnaptól a Lindt tejbevonómasszát fog gyártani és neked az tökéletes lesz, meg sokan másoknak is, attól még nekem és sokan másoknak meg nem"
    Tökéletesen egyetértek veled. :K Sőt, ha visszaemlékszel, én is írtam többször, hogy a sima T490/T14-ek kasztnija azért lehetne masszívabb. Ahogy azt is, hogy szerintem pocsék a szerelhetőségük a nehézkesen, pattintósan levehető alja miatt. Mondjuk nekem az S-szériával már nincs bajom ilyen téren sem, masszív és jól szerelhető. Kár, hogy a T480s volt az utolsó bővíthető rammal.
    Ugyanakkor a teljes képhez ez is hozzátartozik, hogy bizony nálam jól bírta a napi használatot a T14 is. De úgy alapvetően nem nagyon olvasni tömegesen elhulló T490/T14-ekről, tehát úgy tűnik másoknál is állják a sarat, kakaótartalom ide vagy oda. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák