Új hozzászólás Aktív témák

  • malvin1

    tag

    válasz snowdog #4856 üzenetére

    Nagyon félreértetted: itt nem PLajos volt a téma!
    Csak példa volt. Gondoltam, így érthetőbb, hogy mi gondolkodtatott el, és miről szeretnék némi információt. (Eleinte Te sem értetted)

    Ennek ellenére a skin es branding készitesbe nem ásom bele magam.
    Van más dolgom is. Meg annyira nem is érdekel.
    Én ha pl. valamire kíváncsi vagyok mondjuk egy autóban lévő ez-vagy az működésével kapcsolatban, akkor adandó alkalommal megkérdezem egy szakembertől (vagy autós ügyekben nálam járatosabb valakitől), és nem kezdek el autószerelést tanulni.

    És a jövőben is ezt fogom tenni, legfeljebb nem itt.

    Azt meg egyáltalán nem értem, hogy a továbbiak (ki mit csinál a szabadidejében ... meg elismerés... stb.) hogyan jön ide.
    Mondjuk az elismerés talán annyiban tényleg idetartozhat, hogy én, ha átvitten is, de elismertem a munkásságotokat (PLajosét ugyanúgy, ahogy másokét is) azzal, hogy úgy gondoltam, itt kaphatok valamennyi belső információt a Primo működéséről (nem Warezt, meg nem is sokat, csak, mint mondtam, helyére tudjam tenni a dolgokat).
    De úgy látszik Ti nem kértetek ebből az elismerésből.

    Végül: igen, programoztam, nem is keveset.
    Ennek ellenére (vagy éppen ezért) az eddigi (valóban em sok teszt alapján) nekem egyenlőre messze nem egyértelmű az alá- és fölérendeltségi viszony. (a ki száll el, és ki nem is csak egy súly a serpenyőben. Vannak mások a másikban is.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák