Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz Stauffenberg #304646 üzenetére

    Teljesen mellébeszélsz. De mindegy. Leírom röviden: Apple képeknél van Mac kliens is, Google kukázta a Picasát. Akkor ez számomra hátrány. Ennyi...
    Ha neked nem jó az iCoud Photos, akkor ne használd, én nem akarlak rábeszélni. Más megkérdezte tőlem miért dobtam a Google és Microsoft szolgáltatásokat, válaszoltam normálisan indoklással és példákkal számomra miért jobb az Apple. A kérdező megértette. Te bekapcsolódtál a szokásos kötekedéssel és személyeskedéseddel.

    "Arról volt szó, hogy a konkurens szolgáltatások sok esetben azért szarabbak, mert az Apple gáncsolja őket."

    Egyrészt az iOS zárt rendszer alapvetően, így ne csodálkozzunk nincs pl. más böngésző motor, nem volt SD kártya és olyan fájlkezelés mint Androidon és egyebek. Nyilván a cég saját vasán a saját appok fognak előnyt élvezni és nem azon dolgozik a riválisoknak jobb legyen. Nem tudom ezen mit nem lehet érteni. Ha törvényi szinten nem kötelezik őket erre és arra, addig hadd csinálják ahogy jónak látják, a vásárló majd dönt.

    Másrészt amikor van némi nyitás, van lehetőség a rendszerben adott esetekben, akkor a másik cégeknél is reklamálhatnánk na akkor miért nem csinálják: Pl. egy időben gyári Mail app & Gmail felállásban volt push, aztán eltűnt és mivel gyári Mail & outlook.com felállásban van, akkor userként azt feltételezem azt akarja a Google, hogy a Gmail appot használjam... Zene terén Airplay 2 API ott van, Spotify nem használja, csak rinyált miatta, HomePod Siri támogatással is éveket szórakoztak, két éve beígérték a lossless támogatást, sehol.

    "Senki szóba sem hozta a bluetooth fájlküldést"

    Hát figyelj, így működik egy beszélgetés, állítok valamit és egy példával indoklom. Ha nem tetszik, ez van. Ha egy Androidról váltó itt elkezd panaszkodni miért nincs ez és az és miért nem úgy működik mint Androidon, akkor arra mit lehet mondani, ez nem az ő rendszere akkor úgy tűnik, váltson vissza Androidra. Ezt csak te veszed valamiért személyes sértésnek.

Új hozzászólás Aktív témák