Új hozzászólás Aktív témák

  • szmegma

    aktív tag

    válasz Jim-Y #2054 üzenetére

    Jim-Y -> Ott van a test link, azt szeretnem megoldani, hogy mukodjon. Megnezted a linket? Az elso kattintas erejeig mukodik, utana a lapozo inaktivva valik a kattintasra.

    trisztan94 -> Szűrés nélkül, ha csak arra kérsz kérést amire ténylegesen szükséged van:
    Elküldi a kérést PHP-nak, ami feldolgozza azt amit mondtál neki, visszaküldi a scriptnek azt a specifikus dolgot amit kértél, a script meg beülteti a html-be.

    Ertem a PHP-t, de hiaba irok ra egy fuggvenyt, hogy csak a szukseges adatokat kuldje vissza, a lapozo reszt ugy is ujra kell tolteni, hogy valtozzon az uj adatoknak megfeleloen. Ahogy pedig mondtad, ha ujra toltom, pont attol valik inaktivva.

    Amúgy szerintem azért válik inaktívvá a lapoztatás mert azt is minden kérés után újra betöltöd, azt külön kéne rakni az ajaxtól és egy változót létrehozni php-ban, ami visszaküldi a scriptnek, hogy hanyadik oldal volt előbb nyitva, vagy valami ilyesmit és onnantól kezdve gyerekjáték.
    Ehhez a megoldashoz szerintem az egesz lapozot jQuery-ben kellene megirni, mivel jelenleg a lapozo PHP-s, es a script visszakuldott id-je alapjan azonositja a lap szamat.

    Ettol fuggetlenul nem zarkozom el attol, amit irtal; lehet en nem latom a fatol az erdot es neked van igazad, hogy a PHP-s fuggvennyel csak azt kuldjem vissza, amit frissiteni akarok. Viszont meg mindig nem ertem, hogyan fog valtozni igy a lapozo elrendezese. :(

    TV: JZ1000

Új hozzászólás Aktív témák