Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz simon7012 #13682 üzenetére

    A pamut hamar átázik és sokáig tartja magában a nedvességet. A technikai ruházatnak az a lényege, hogy a bőrödről vagy az előző rétegről a lehető leghamarabb a külsejére juttatja át a nedvességet.

    A létező legrosszabb párosítás a pamutpóló + kötött pulóver. Az előbbi átázik, az utóbbin átfúj a szél/menetszél, kész az instant megfázás.

    Ma - ahogyan az elmúlt 2 hétben - nekem bőven elég volt felülre az aláöltözet, egy hosszú ujjú mez, egy téli bringás dzseki és egy karmelegítő városon belül 20-25 km/h-s tempóval és gyakori megállásokkal. A dzseki cipzárját nem is húztam fel végig.

    Most a sapkával van problémám, nagyon fázik az arcom, símaszk lesz belőle valószínűleg. Emellett még a cipőkérdésen agyalok: a dupla zokni -3-4 fokban már határeset, kamáslit nem szeretnék, mert gyorsan szétjárnám aszfalton, téli cipőn gondolkozom, de a mostani árfolyamok mellett még a korábbi csillagászatinál is durvább árcédula kerül rájuk, így a normál zoknira felvett neoprén zokni tűnik a befutónak.

    Sokáig nem értettem, hogy idén miért lettem fázósabb az elmúlt telekhez képest, aztán nagy nehezen leesett, hogy az addig ilyentájt megszokott 15 km/h-s utazótempóm kicsi megnőtt :)

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák