Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz JHONNY 79 #2854 üzenetére

    Én azt mondom, hogyha ennyi a keret, akkor nem nagyon lehet ugrálni. Évekig használtam ilyen kategóriás bringát, és ha az ember kicsit vigyáz rá, karbantartja, plusz nem akar durvulni, akkor sokat kibír. Biztos majd később többet kell rá költeni, plusz akkor érdemesebb majd jobb alkatrészeket venni rá. Ami gyenge lesz az úgyis elhullik. :D

    Használtam ilyen váltó szettet, nem volt vele gond. Az alu váz is normálisnak néz ki, csak tudnia kell az embernek mire lehet használni. A kérdéses részek a kerekek, nem tudom milyen felnivel/aggyal van szerelve, a teleszkóp, a hajtókar plusz a csapágya mennyire merev.

    Lehet fikázni, hogy szar, én se azt mondom, hogy maga a tökéletesség, de ilyen árban nem tudnak alternatívát mutatni a fikázók se. Max egy használt bringa, de lehet hónapokig keresgélsz és nem találsz megfelelőt.

    u.i.: Bár annyit érdemes végiggondolni, hogy nem-e tudsz kicsit később még hozzácsapni pár tízest, mert hosszútávon rosszabbul jársz anyagilag, ha sok dolgot akarsz cserélni rajta.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Aktív témák