Új hozzászólás Aktív témák

  • zollye

    csendes tag

    válasz Bedmen #764 üzenetére

    Üdvözöllek, Bedmen!

    Szerintem nem "újkeletű" az az információ, mely szerint, már az Oroszok "ideiglenesen itt állomásozásának" idején is létezett olyan légvédelmi objektum Magyarországon, - mondjuk az Oroszok által üzemeltetve, - hogy a sivár pusztaságon "megmozdult a Föld" és két alaposan kiképzett pilóta szállt fel repülőgépével a keletkezett ideiglenes résen keresztül... -Majd, mire észhez tért az ember, "a táj békésen vigyorgott rá"...
    Miért ne lehetne ugyanilyen légvédelmi objektum üzemben ma Magyarországon - immáron magyar kézben?... Megint más kérdés, hogy amennyiben így van, megpróbálják az aktívan működő objektumokat "ködbe burkolni" - az azért felelős személyek... Én is így tennék, - nem "trombitálnám Világgá" a képességeimet, - és valószínűleg Mindegyikünk ezt tenné, - ha ez a dolga. Szerintem természetes, hogy úgy védenek egy aktívan működő objektumot, ahogy csak lehet, - ezért nem akadok ki ilyesmin.
    - Tisztelettel megkérlek, hogy ne negatív gondolatokat, "kritikát" láss a hozzászólásomban, hanem "józan paraszti gondolkodást"!
    Üdvözlettel: zollye

    Amint úgy érzed, hogy a magad ura vagy, abban a pillanatban adódik egy újabb körülmény, amely bebizonyítja az ellenkezőjét.

Új hozzászólás Aktív témák