Új hozzászólás Aktív témák

  • zollye

    csendes tag

    Üdvözletem Mindenkinek!

    Idáig is eljutottam! -Elolvastam mind az 18xx hozzászólást...
    ..És ezúton szeretném kifejezni tiszteletemet azoknak, Akik időt, pénzt, energiát nem sajnálva vállaltak részt abban, hogy ilyen színvonalas topicot hozzanak létre, "tartsanak mozgásban". Köszönet érte! :R

    Keserű emberi érzéseket is vált ki azonban belőlem ez a topic, mert nem lenne "szükség" ilyen oldalakra, ha nem lenne következetes és gátlástalanul pazarló "gazda" a Magyar (?) Állam... A herdálásnak, az enyészetbe küldésnek, a rombolásnak, a felelőtlen és közvetett amortizálásnak ilyen mértékét még a nálunk "sötétebbeknek" tartott országokban sem lehet tapasztalni.
    (-Mennyi objektumból lehetett volna - még a "vashiányban szenvedők szükségleteinek kielégítése előtt" - múzeum jellegű túrista látványosságot és/vagy vendéglátóipari egységet kialakítani. Milyen jó lenne egy-egy - szó szerint is érthető (! - :D) - erdei menedékház... Hány köbméter ilyen-olyan nyersanyag "lebeg" beépítve, - de mégis haszontalanul - kicsi országunkban (csak arra várva, hogy megjelenjen egy újabb elem, amelyik képes még leleményességéből adódóan kilopni belőle valamit... Törjön le bokából a kezük!) -Azért mert a többségükben nem lehet "ablakot nyitni", attól még meg van ezeknek az objektumoknak a maguk sajátos hangulata, története, üzenete...)

    Őszintén sajnálom, ha nem értetek velem egyet, de az ilyen, - és hasonló jelenségek megtapasztalásakor - szégyellem egy az egyben, hogy magyar vagyok, - hogy ilyen elvetemült állatokkal kell egy területi egységen élnem...
    ..Akik mellett egy darab kutyaszar sem eshet le "békében" a földre, - hátha van még benne valami hasznos vitamin...

    Mindenesetre ez nem tompítja a komoly és rendkívül magas színvonalú gyűjtőmunkák eredményét, melyeknek végeredményeit voltatok, vagytok olyan kedvesek megosztani azokkal, akik valamilyen okból soha nem jutnak el ilyen helyekre.
    Fogadjátok őszinte elismerésemet érte! :C :C :C :C :C

    Amint úgy érzed, hogy a magad ura vagy, abban a pillanatban adódik egy újabb körülmény, amely bebizonyítja az ellenkezőjét.

Új hozzászólás Aktív témák