Új hozzászólás Aktív témák

  • Vadkelet

    csendes tag

    Köszönöm a linkeket,és a gyors reakciókat!

    Az érdi lőtérre rá se ismerek...Az a kép, ahol a háttérben víztorony van az az épület volt a fegyvertisztító rész. Szerettem... :O ..
    A komáromi szovjet laktanya két részből állt,az erődből ugye meg a "főút" melletti lakótelep részből. A lakórészen bévül tankok is voltak. A Komárom melletti kiserdőben nyomultak sokat,rendes tankjáratokat csinálva+lövész árkok stb. A monostori erőd szélén egy kis dombon meg üzemelt egy radar is.néha be volt kapcsolva /forgott/.A katonák évente kijöttek ünnep alkalmából és végigmasíroztak a főúton, nagyon csíptem,mert szép látvány volt. Szilveszterkor meg rakétákat lődöztek,ami akkor kuriózum volt nekünk.
    Amikor cuccoltak haza,mindent eladtak,még a vörös-márvány lóitatók egy részét is leverték.
    De 40 évig letojták,hogy a magyar katonák rajzait eltüntessék,ami nem baj. A jégkamra német felirata sem zavarta őket,de derékmagasságban lefestettek vörösre mindent.
    Rengeteg lőszert,kézigránátot otthagytak,sőt a kísérő szerint egy zsír új RPG-t is találtak elrejtve a kazamata részben.Tudja valaki esetleg, hogy az új Vándor Kálmán könyvet Budapesten területén konkrétan hol lehet kapni? Köszi!

    Sze-vosztok

Új hozzászólás Aktív témák