Új hozzászólás Aktív témák

  • hadsz

    tag

    válasz boeing707 #2469 üzenetére

    Teljesen igazad van.
    A bázis a későbbiekben tovább bővülhetett.Ha ezt figyelembe vesszük,én most már nem merném kategórikusan kizárni Tótvázsonyt.Hogy miért?
    - A 60-as évek vége felé épült,úgy 66-69 között.
    - Jelenleg 3db 4 emeletes panelház áll,de mindenképp érdekes,hogy a háromból kettő jóval korábbi építésű,a harmadik pedig egyértelműen a VÁÉV /Veszprémi Állami Építőipari Vállalat/ házgyári elemeiből készült.Ez világosan felismerhető.
    - Lehet,hogy a 70-es évek elején még messze nem épült ki teljesen az objektum,így elképzelhető,hogy akkor még a paneleket nem számolva lényegesen kevesebb épület volt a területen,amelyeket a következő években építettek.
    - uszoda biztosan volt /van/ .Én a magam részéről csak egyet láttam,amit határozottan felnőttnek mondok.Emelett persze lehetett egy kisebb gyerek pancsoló is valahol,sőt még az sincs kizárva,hogy jelenleg is megvan,mert sajnos minden zugát még nem tudtam bejárni a területnek,de azt könnyen el tudom képzelni,hogy merre kellene keresni.Az igazsághoz tartozik,hogy egyes részeken igencsak dús a vegetáció,és egy ilyen kis medence romjai elég könnyen elbújhatnak a felületes nézelődő elől.
    - bolt,étkezde,rakárak,kazánház : ezek stimmelnek
    - titkos techinka az erdőben : ez meg főleg stimmel
    - Szentkirályszabadja sincs messze /úgy 20-25km/,tehát elvileg még ez is beleférne ha az iskolát nézzük.

    Ami nem stimmel,az a TT terület,bár a közelben az is van.

    Nem ártana megtaláni azt a második medencét,mert az tényleg segíthet a dolgon!

    Kíváncsi vagyok a véleményekre!

Új hozzászólás Aktív témák