Új hozzászólás Aktív témák

  • Domináns Hím

    kezdő

    válasz Vision #25090 üzenetére

    Ha belefér a keretbe, ragaszkodj a II. kerülethez, nem fogod megbánni. Nem csak a természeti adottságai nagyon jók, hanem a társadalmi közeg is egészen kivételes, amibe kerülsz. Egyébként sem lehet már az időt húzni, alig van eladó telek, rövidesen ugyanúgy elfogynak majd, mint a XII. kerületben. Utána már késő bánat... Én is bevásároltam már, hiszen gyerekeim is vannak.

    Stanlee

    Kérdés, mit értünk a jó helyen,, de amúgy igaz.

    Tapsi

    "Azért na! :) Újat építeni, és régit felújítani teljesen más nagyságrend."

    Egy értelmes, jó szervezőkészségű embernek nem kell tőle félnie. Én 27 éves voltam, amikor már állt életem első új családi háza, a mai napig is teljes mellszélességgel vállalható eredménnyel. Műszaki vezetésre felkértem az építészmérnököt, aki fázisokra bontotta az építkezést. Átvette az előzőt, részletesen átbeszélte a következőt, kézben tartotta az egész folyamatot. Nagyon megérte, pedig nem volt olcsó.

    Amúgy érdemes a Leier kéregfalas megoldását megfontolni. Nem olcsóbb a hagyományos megoldásoknál, viszont gyorsan elkészül, kevesebb a buktató és nem csak a kapcsolók és konnektorok előkészítése van elhelyezve, hanem akár klímafödémmel is kérheted.

    Egy szimpátiát szülő nicket akartam. :)

Új hozzászólás Aktív témák