Aktív témák

  • ladlac

    tag

    Üdv! Van mostanában olyan 'best buy' tévé, mint pár éve (legalábbis régebben) volt a Samsung C650-es szériája? Anno elég sokat volt itt ajánlva. :)

    Valami olcsó tévét keresek (100-110k), szempontok: leginkább SD adás menne rajta, 70% sport, 30% ismeretterjesztő. Xbox360 lesz rákötve, de csak offline, sport és TPS játékokkal. Sok filmet nem nézek, de néha azért rádugnám a laptopot egy-egy HD film/sorozat miatt. Leggyakrabban másfél méterre ülnék a kijelzőtől, tehát nem nappaliban lesz "főtévé", abban az esetben valószínűbb, hogy a plazma topicban kérdeznék. :) Ez alapján én egy 32" körüli modellre gondoltam, de ha az árba belefér egy 40"-os, akár használtan, az is érdekel. Egyedül a valódi 100Hz-hez ragaszkodnék a sport miatt, meg a DVB-T tunerhez, de az már remélem nagyon alap. Illetve a CCFL - EDGE LED témában inkább az előbbire szavaznék, bár egyre nehezebb lesz ilyet találni.

    Létezik egyébként, hogy webshopban (konkrétan az olcso3dtv.hu) kapható még a C650? Mert most épp találtam, de tartok tőle, hogy regisztrálás, és a rendelés leadása után jön az email, hogy mégsem kapható.

Aktív témák