Aktív témák

  • Octopus21

    aktív tag

    válasz Jégtörő #20333 üzenetére

    Köszi. Olvasgatom itt a hsz-eket közben és nagyon eltérőek a vélemények. Nem is értem:S
    Mondjuk azt tudom, hogy mindenki azt isteníti ami neki éppen van. El fogok menni egy media markt-ba és személyesen beállok az összes tv elé. Bár nem biztos pl hogy az általad említett típus lesz is ott. Egyszer láttam egy brutál nagy sony-tv-t Pesten és ki is próbáltam szemüveggel. Na azon nem volt vibrálás, de az ára miatt nem hiszem hiogy sok embernek lenne belőle:) Nem emlékszem a típusára. Viszont láttam már LG tv-t is passzívban és volt ami nagyon tetszett, pl amikor a Demo filmek mentek rajta, asszem Baseballoztak rajt, de amikor filmet néztem rajt akkor nem jött ki nagyon a 3D:S

    Min múlik az, hogy egyszer úgy jön ki a 3D, hogy az orrom hegyén érzek mondjuk egy baseball labdát, meg szinte elrántom a fejem nehogy nekem jöjjön, másszor meg hátrafelé megy a térhatás, tehát nem jön ki a tvből felém, hanem van egy tér a TV-től nézve hátrafelé.

    Természetesen nekem az tetszik amikor az orrom előtt történik minden. Ha voltatok már IMAX 3D teremben dokumentumfilmet nézni, akkor tudjátok miről beszélek.

Aktív témák