Aktív témák

  • Salak

    tag

    Sziasztok!

    TV vásárlás előtt állok és a tanácsotokat, segítségeteket szeretném kérni, mert nem nagyon vagyok otthon sajnos a témában.

    Nem tudom, hogy LCD vagy LED tv-t érdemesebb e ma venni, és ezen belül is mikre kell még odafigyelni vásárláskor.

    A TV-t amire használni fogom/fogjuk:

    - sportközvetítések minden mennyiségben, HD adásban is (tehát mindenképpen olyat szeretnék, aminek nincs szellemképe ahogy futnak a játékosok vagy gurul a labda, stb)

    - filmnézés (HD-ban is)

    - lesz rá kötve valamilyen konzol is, tehát játékra is alkalmasnak kellene lennie

    -illetve rá szeretném kötni időszakosan a számítógépet is (+ nem ártana ha USB-n rá lehetne dugni akár pendriveot is filmekkel)

    Mindenképpen full HD tv-t szeretnék, a 3D nem nélkülözhetetlen, de ha van rá mód és lehet, akkor szívesen kipróbálnám azt is, ha van jó ár/érték arányú.

    Nagyjából 130-150K körül tudnék rászánni, de ha azt mondjátok, hogy mondjuk 160-ért sokkal jobb ár/érték arányút lehetne kapni, nem zárkózom el előle, de sokkal többet nem tudok ráfordítani.

    Nagyon hálás lennék ha tudnátok javasolni pár jó készüléket, ami megfelel nagyrészt ezeknek a kritériumoknak és mondjuk nem lesz fél év múlva sem elavult.

    Minden ötletre nyitott vagyok! (Pl láttam most az Euronics-nál is akciós darabokat, de nem tudom azok mennyire minősülnek jónak például)

    Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!

    "Winners never quit and quitters never win."

Aktív témák