Aktív témák

  • Nowta

    csendes tag

    Sziasztok!

    Meglepő mód nem pizzát szeretnék rendelni hanem segítséget akarok kérni olyanoktól akik jobban képben vannak TV témakörben. Persze próbáltam utánanézni pár dolognak mielőtt ide jöttem, de nem tudtam döntést hozni.
    A lényeg az hogy most egy 66 centis 4:3-as CRT teljesít szolgálatot a panel lakásunkban amit 2-2.5 méterről nézünk a feleségemmel.
    Arra jutottam hogy a 32"-es TV-k kicsik ahhoz hogy a FullHD igazán látható legyen, de a HDReady meg nem sokkal olcsóbb, viszont a 42" meg már túl nagy nekünk méretben. Szóval marad a 39" meg a 40", bár a 32"-t sem vetettem el teljesen. Az anyagi keret szűk, de csak azért mert az asszony még a 30ezret is sokallná. Szóval ha jó 32" mellett döntünk akkor jó lenne 90 alatt megúszni, nagyobbért viszont még elfogadhatónak találom a 110-et.
    Nincs szükségünk a 3D-re, és nem kell hogy iszonyat okos legyen, viszont az USB médialejátszó alapvető kívánalom, és jól jönne a PVR vagyis hogy fel tudjuk venni a műsorokat egy USB-s vinyóra.
    A képminőség nyilván mindenkinek fontos, de itt kötnék némi kompromisszumot pl látószög terén.
    Design, szín, káva teljesen mindegy, márka nem létfontosságú, bár azért könnyebb elkölteni 100 ezret egy neves cég termékére mint pl egy orionra.
    A TV hangzása nem kell hogy tökéletes legyen, többnyire sztereó sorozatok, filmek lesznek rajta nézve. Emiatt még talán a felskálázás minősége sem teljesen mindegy.
    Tudom hogy kicsit többet költve sokkal jobbat lehet venni, de az anyagi keretünk szűkös és inkább kötök pár kompromisszumot mintsem hogy azt érezzem hogy feleslegesen költöttem 10-20 ezret mert nem használom ki a dolgot.

    Jöhetnek az ajánlások, de van egy modell amiről véleményeket is szívesen vennék ha van:
    Philips 32PFL3158H LED

    A válaszokat előre is köszönöm!

Aktív témák