Aktív témák

  • SM1

    csendes tag

    Sziasztok,

    Ahogy masok is en is tanacsert jottem, bar kicsit masmilyen tanacsert…

    Elojaroban annyit, h jelenleg egy 82-es Sony CRT-t hasznalok immar majdnem 7 eve. A TV dolog nemigen foglalkoztatott szoval nagyon kezdokent jelentkezem. Annyit tudok, h fullHD es tarsai. Ha mozizni volt kedvem akkor az egyik kedves bartomhoz mentem rengeteg FullHD-s filmje van ill komplett hazimozi rendszere.
    Nagyon elveztem sot azt kell mondjam jobb volt mint a moziban. Neha napjan az Xbox is elokerult ami ugyszinten lenyugozott igy a multheten vettem is egyet magamnak.

    Szoval a tesom parja az LG-nel dolgozik es felajanlotta, h a regebbi modellek kozul valaszthatok egyet. A gond az h (szamomra) csak feleslegesen nagy TV-ket tud… de ezzel nem lesz gond ha mar lud legyen kover :K
    2 opcio van, az ar teljesen azonos: 304e Ft. A 2 jelolt: 55LE8500 es 60PK950.
    Mivel eddig nem kovettem a technika fejlodeset igy a tegnapi napombol majd 5 orat toltottem azzal, h potoljam lemaradasomat.
    Azt tudom, h plazmabol a Panasonis, LCD-bolt (LED is) Samsung a jo valasztas, de ugye az en kezem kotve van…

    Azt mar tudom, h van a plazmanak is hatranya ghosting ill sulyosabb esetben beeges, ill LED-nel blooming, kisebb kontraszt…

    Azt szeretnem megtudni, h melyiket erdemesebb valasztanom mert ugye meroben mas a 2 TV, de ezt a lehetoseget nem szeretnem kihagyni es meg a heten valaszt kell adnom.

    Amire hasznalva lesz: Xbox, filmnezes (FullHD ill, Bluray filmet annyit kerek kolcson amennyit csak akarok, ha meglesz a TV akkor tervezem egy medialejatszo vasarlasat is torrentem is van igy a lehetosegek tarhaza korlatlan ;] ) ill estenkent neha sima TV (digitalis adas)
    A Tv-tol kb 3m-e ulunk es a szoba kicsit vilagosabb a kelletenel (sok ablak)

    Barmilyen tanacsot, eszrevetelt, tapasztalatot szivesen vennek.

    Bocs, , h hosszura sikeredett.

    Elore is koszonom!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák