Új hozzászólás Aktív témák

  • Nightman1

    tag

    válasz ricsip #65996 üzenetére

    Én a magam reszéről mélységesen veled értek egyet,de olvasva a fórumot itt javarészt olyan LG fanok vannak kikkel felesleg vitatkozni.
    Bár én is LG tévé mellett döntöttem,azért van pár dolog ami engem is bosszant,leginkább a legnépszerűbb alkalmazások megszüntetése,a szoftverek borzasztó optimalizálása,lassúsága,és senki ne mondja nekem hogy ha több mint 100ezret vagy többszáz ezret költ egy tévére,nem fogja érdekelni hogy az alkalmazásokat törlik,a weboldalak hibaüzeneteket dobálgatva fagynak,vagy amit épp ma írt valaki hogy a webos 2.0 indulása is fél percet vesz igénybe.
    Mindannyian képben vagyunk milyen az amikor egy szoftver jól van optimalizálva,pár éve egy egy magos 600mhz-en pötyögő processzor is gyorsabb volt a telefonomban 500mega rammal,mint a mai tévék.
    Persze egymást felesleges leszólni emiatt hisz épp éjjel néztem véleményeket a Philips 4magos androidos 400ezres tévéjéről,és szinte kivétel nélkül mindenki az állandó fagyásokra panaszkodott.
    Szerintem mindegy ki a gyártó,ezek mindenütt előforduló hibák,így nézve pedig az "LG fanokat" is megértem,mert ha már tévé,nyilván én is a képminőséget nézem elsősorban,de azért próbáljunk meg ne elvakultan,hanem objektíven nézni egy gyártót,és mivel a kedves gyártó majd hülye lenne közölni hogy "ja,bocs,igazából a teljes értékű böngésző sem teljes.."
    Ezért jobb híjján szerintem ponthogy az ilyen fórumon lehet és kell megbeszélni hogy pl már nincs skype az lg tévékben,uh felesleges marhadrága kamerát venned hozzá..

Új hozzászólás Aktív témák