Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz ricsip #65996 üzenetére

    Összefoglalnám: tehát adott egy LG tévé, ami egy általános célú oprendszert futtat, linux kernel van alatta, egér és billentyűzet csatlakoztatható hozzá (és azokkal is kezelhető), vezetékes és vezeték nélküli hálózatra csatlakoztatható, eléri az internetet és alkalmazások telepíthetők rá (pl. web böngésző), de ennek ellenére (már) nem hívhatjuk smart-nak, mert (már) nincs rajta natív FB és SKYPE alkalmazás.

    Amúgy nekem ezzel nincs bajom, ha nem smart, hát nem smart.

    (Amúgy szerintem az történhetett, hogy az LG-nél elemezgették az adatokat, és az jött ki, hogy a T. vásárlóik nem nagyon használják a fenti két app-ot (vagy az app-okat általában), viszont ehhez képest túl sokba kerül a támogatás (legalábbis ennek a két appnak az esetében.) (És persze hosszabb távon (1-2 év), az összes alkalmazás támogatása túl drága lesz (beleértve magát az oprendszert), mint ahogy azt mindenki tapasztalhatja, aki használ pl. okostelefont, androidos médialejátszót, vagy bármi hasonlót.) Próbaképpen rákerestem a "facebook" kifejezésre ebben a fórumban, és jelenleg 62 hozzászólást talált (66 ezerből), ami arra utal, hogy az itteni fórumozóknál sem annyira központi kérdés...)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák